June 26

0 comments

Vacature: Marketing & Social Media stagiair

Wij zijn op zoek naar een Marketing & Social Media stagiair!

WORD JIJ ONDERDEEL VAN KITCHEN REPUBLIC IN 2023?
Kitchen Republic biedt kansen aan impactvolle ondernemers in eten en drinken. Als collectief van Nederlandse voedsel start-ups, scale-ups en grootzakelijke producenten staan we voor een nieuwe definitie van succesvol ondernemen. Succes gaat in onze ogen namelijk niet alleen over volume, marktleider zijn en ongebreidelde groei. In onze termen gaat het ook over duurzaam en betekenisvol ondernemen. De KR Community is dé ultieme food community! 

We bieden op twee manieren kansen voor onze Members;
Spaces: Door het aanbieden van inspirerende werk,- en productieruimten in Amsterdam- West, waar ontmoetingen, samenwerken en support centraal staan.
Community: Door het beste Nederlandse netwerk van producenten op te bouwen, waar we ondernemers makkelijk toegang geven tot de professionele industrie, te voeden met interessante kennis en door elkaar verder te helpen.

Functieomschrijving 
De Kitchen Republic community bestaat uit meer dan 150 bedrijven en we organiseren regelmatig evenementen en bijeenkomsten voor al onze community members. Bovendien gebeurt er elke dag iets magisch in onze keukens. Er zijn dus heel wat verhalen te vertellen. Hier kun jij helpen: Wij zijn op zoek naar een stagiair Marketing & Social Media die ons kan ondersteunen bij alle communicatieactiviteiten, zowel binnen de KR-community als ook richting potentiële nieuwe members en partners.

Dit ga je doen:
– Je houdt ervan om verhalen te vertellen – met video’s, foto’s en mooie teksten. Met jouw creatieve ideeën en editing skills help je ons het woord te verspreiden over onze evenementen en leden, hun successen en onze gezamenlijke missie om de voedingsindustrie uit te dagen.
– Je helpt ons onze Social Media kanalen te beheren en te laten groeien.
– Je ondersteunt ons met het maken van presentaties en info mappen, het updaten van onze website en het maken en versturen van onze nieuwsbrieven.
– Daarnaast help je ons met het scouten van veelbelovende nieuwe foodbedrijven en het opzetten van het community-programma voor het komende jaar.

Jouw profiel
– Je volgt een HBO/WO studie in de richting van marketing/media/communicatie.
– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
– Je hebt ervaring met de meest voorkomende Social Media platformen en Online tools zoals Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, MailChimp, WordPress.
– Idealiter heb je basisvaardigheden voor het bewerken van foto’s en video’s en weet je hoe je een goede tekst moet schrijven.
– Je bent creatief, hebt oog voor detail en vindt het leuk om verschillende projecten tegelijk te managen.
– Je bent geïnteresseerd in de voedingsindustrie en al haar huidige trends en ontwikkelingen – en je wilt er graag meer over leren.
– Een pré als je ervaring hebt met SEO en Online Advertising.

Wat we bieden
– Een contract van 32 uur (4 werkdagen)
– Een vergoeding van €375 per maand
– Begin september 2023 t/m januari 2024
– Ruimte en tijd voor een afstudeerproject
– Je werkt nauw samen met een klein en enthousiast team waardoor je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte krijgt voor leren en persoonlijke ontwikkeling.
– Je krijgt een unieke kans om nieuwe connecties te maken en de meest inspirerende mensen in de Nederlandse food business te ontmoeten.
– En natuurlijk is er ook heel veel lekker eten.

Wil je solliciteren?
Leuk, het enige wat je hoeft te doen is je CV en motivatie (brief, video, presentatie – voel je vrij om creatief te worden) naar suzana@kitchenrepublic.nl te sturen. Deadline is 16 juli 2023. We hopen je snel te spreken!


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}