Word onderdeel van de meest actieve food community van Nederland

Bij Kitchen Republic staan we dicht op innovatie. Word lid van de Kitchen Republic Community om in contact te komen met het Nederlandse voedsel-ecosysteem en laat je inspireren door alle nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Het membership

De Kitchen Republic Community verbindt 200+ food & drink start-ups in Nederland - samen vormen we het snelst groeiende netwerk van food ondernemers in Nederland. Met het KR Membership bieden we jou nu ook toegang tot deze dynamische community waar kennisdeling, innovatie en inspiratie centraal staan.

Het KR Membership is bedoeld voor young professionals binnen (groot)zakelijk food- & drankproducenten die zich willen verbinden met de voorhoede van het Nederlandse voedsellandschap. Voel jij je verantwoordelijk voor een voedingsmiddelenindustrie die beter, duurzamer en bewuster produceert, dan is dit membership voor jou!

Wat we bieden

1. Toegang tot een relevant netwerk: Sluit je aan bij een groep die, net als jij, waarde hecht aan de 'can do'-mentaliteit, innovatie en duurzaamheid. Ontmoet 200+ creatieve start-ups, scale-ups of andere young professionals binnen (groot)zakelijk food- of drankproducenten.

2. Evenementenkalender: Ontdek, proef en ontmoet tijdens de Community Lunches & Diners, Food Tours, Food Startup Market & Summer party. Voor de uitgebreide agenda klik hier

3. Neem een kijkje in de keuken: We hosten jou & je collega’s in dé broedplaats voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, concepten of producten. Organiseer een meeting, borrel of duik met ons de keuken in. 

Why join? 

Community

Breid je netwerk uit met de voorhoede van het Nederlandse voedsel ecosysteem. Sluit je aan bij de beweging die de voedselindustrie uitdaagt.

Inspiratie & innovatie 

Ontmoet visionairs en ontdek innovaties die écht nieuw zijn en jouw persoonlijk inspireren op weg naar verandering. 

Kennisdeling

Produceren is wat jullie verbindt, het delen van kennis is wat jullie versterkt. Samen leg je de lat hoger voor producten met een positieve impact en de best mogelijke smaak.

Wie kan deelnemen?

- Young professionals tussen de 20 - 40 jaar
- Werkzaam bij een (groot) zakelijk food- of drankproducent
- Werkzaam binnen de afdeling Marketing, R&D of Product management

Wat zijn de spelregels?

- Instromen kan elk moment in het jaar
- Het membership heeft een minimale duur van 1 jaar
- De kosten voor het membership bedragen €1.500,- ex. btw per jaar 

Aanmelden KR Community

Vul het formulier hieronder in om je direct aan te melden voor de KR community.

Wil je eerst meer informatie ontvangen?