Co-creatie & innovatie

Word onderdeel van het meest creatieve en actieve food netwerk  van Nederland. Kom in contact met veelbelovende food startups en scale-ups en laat je inspireren door alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

Onze visie op innovatie

Wij nemen je mee in onze visie op innovatie als onderdeel van de snelst groeiende food business community van Nederland.

Via een community membership brengen we je contact met relevante startups en geven we je een overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt middels een reeks aan activiteiten.

Met dit community programma ben je met jouw bedrijf onderdeel van de voorhoede van het Nederlandse en internationale voedsellandschap.

Wat we doen

Laat ons je begeleiden in onze creatieve food wereld waar wendbaarheid, innovatie, duurzaamheid en snelheid centraal staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons corporate community membershipen ontdek of onze missie ook aansluit op jouw bedrijf.

Onze community krijgt standaard toegang tot alle evenementen die we organiseren. Daarnaast bestaat het vaste programma uit de volgende onderdelen.

Het innovatieproces

Inspiratie

Presentaties, tastings en bezoeken aan succesvolle startup/scaleup food ondernemers waar duurzaamheid de basis vormt van hun bedrijf. 

Ideation

Samen met je collega’s gaan we in aan de slag met het vullen van de innovatie funnel van jouw bedrijf. 

Rapid prototyping

Aan ideeën alleen heb je niks. We duiken samen met jou en onze productontwikkelaars onze keukens in om ideeën in 3 dagen tijd om te zetten in producten.

Wie er mee kan doen?

  1. Innovatie en- marketing managers van grootzakelijke / corporate producenten
  2. Innovatie en- category managers van retail en foodservice
  3. R&D managers van food producenten

Wat zijn de spelregels?

Ons community membership is gebaseerd op een doorlopend programma, je kan op ieder moment aanhaken.

We zijn er voor young professionals; ambitieus, energiek en leergierig die graag in contact komen met gelijkgestemde ondernemers uit ons netwerk. 

Kosten vanaf €3.499 per jaar.