Co-creatie & innovatie

De ideeën van jouw bedrijf naar prototype producten, klaar om getest te worden op de markt binnen 9 maanden.

Onze visie op innovatie

Wij nemen je mee in onze visie op innovatie als onderdeel van de snelst groeiende food business community van Nederland.

In een periode van 9 maanden brengen we de ideeën van jouw bedrijf naar prototype producten, klaar om getest te worden op de markt. 

Met dit community programma ben je met jouw bedrijf onderdeel van de voorhoede van het Nederlandse en internationale voedsellandschap.

Wat we doen

Laat ons je begeleiden in onze creatieve food wereld waar wendbaarheid, innovatie, duurzaamheid en snelheid centraal staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons corporate programmaen ontdek of onze missie ook aansluit op jouw bedrijf.

Onze community krijgt standaard toegang tot alle evenementen die we organiseren. Daarnaast bestaat het vaste programma uit de volgende onderdelen.

Het innovatieproces

Inspiratie

Presentaties, tastings en bezoeken aan succesvolle startup/scaleup food ondernemers waar duurzaamheid de basis vormt van hun bedrijf. 

Ideation

Samen met je collega’s gaan we in één dag aan de slag met het vullen van de innovatie funnel van jouw bedrijf. 

Rapid prototyping

Aan ideeën alleen heb je niks. We duiken samen met jou en onze productontwikkelaars onze keukens in om ideeën in 3 dagen tijd om te zetten in producten.

Wie er mee kan doen?

  1. Innovatie en- marketing managers van grootzakelijke / corporate producenten
  2. Innovatie en- category managers van retail en foodservice

Wanneer we starten?

Ons eerstvolgende programma start weer op 09 maart, 2023.