Nice to meet you

Innovatie komt niet meer vanuit een handjevol foodconcerns, het komt van onderuit! Is dat niet geweldig? Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat ambachtelijke food bedrijven zich slim en efficiĆ«nt organiseren, om zo hun successen te vergroten. 

We zijn graag jouw partner in crime als het gaat over de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie, voor aanbevolen B2B contacten en de springplank naar groei.

Kitchen Republic heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uniek platform waar we food bedrijven verbinden aan de juiste contacten, voorzien in de laatste industrie-updates en natuurlijk door het bieden van toegankelijke werk-, productie- en meetingruimte in Amsterdam-West.

Missie en visie

Kitchen Republic is de plek voor startende en groeiende food concepten.

Ons doel is om de voedingsmiddelenindustrie te laten zien dat de productie van eten en drinken beter kan: namelijk smakelijker en met meer bewustzijn.

Dit bewijzen we door de geweldige groep jonge food bedrijven die ondernemen met durf en slimmigheid, zonder grote budgetten en loze marketingbeloften.

Stay in touch

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de food wereld en activiteiten binnen Kitchen Republic. Als cadeautje ontvang je Food Business Guide bij aanmelding. Tot snel!