Nice to meet you

Innovatie komt niet meer vanuit een handjevol foodconcerns, het komt van onderuit! Is dat niet geweldig? Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat ambachtelijke food bedrijven zich slim en efficiĆ«nt organiseren, om zo hun successen te vergroten. 

We zijn graag jouw partner in crime als het gaat over de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie, voor aanbevolen B2B contacten en de springplank naar groei.

Kitchen Republic heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uniek platform waar we food bedrijven verbinden aan de juiste contacten, voorzien in de laatste industrie-updates en natuurlijk door het bieden van toegankelijke werk-, productie- en meetingruimte in Amsterdam-West.

Missie en visie

Kitchen Republic is de plek voor innovatie en startende en groeiende food concepten. Samen met meer dan 200 food & drink start-ups in onze community laten we zien dat de productie van eten en drinken beter kan: namelijk smakelijker en met meer bewustzijn. Ons gezamenlijke doel: Zo veel mogelijk kwaliteitsproducten in de keukenkastjes van de Nederlander te krijgen.

Meet the team

Bart-Jan Veldhuizen: Founder
Strategy - Industry - Network

Suzana Orsolic: Community Director
Network - Industry - Marketing & PR

Emiel Gerardu: Operational Kitchen Manager
Facility - Kitchen management - Photography & Design

Iris Rovers: Community & Event Manager
Network - Events - Partnerships

Sanne Muller: Concept & Product Designer
Innovation Projects - Product development - Culinary creative

Stay in touch

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de food wereld en activiteiten binnen Kitchen Republic. Als cadeautje ontvang je Food Business Guide bij aanmelding. Tot snel!