KR Summer Party in the Park
Just like every year, we finished the pre-summer season off with our biggest community event: The Kitchen Republic Summer Party. This year we met in the park – at the
Read MoreOctober 4
0 comments
We worden zo waanzinnig trots als we zien hoe members zich ontwikkelen vanaf een startende onderneming en vervolgens weten uit te groeien tot een volwaardig foodbedrijf met een sterk merk.
Wanneer een food onderneming groot geworden is, dan is het tijd om het Kitchen Republic nest te verlaten en dat is het bewijs dat ons concept als springplank voor groei werkt! De succesverhalen die uitvliegen naar hun "eigen plekje" willen we graag met jullie delen in deze blog:
Wellicht heb je het al voorbij zien komen op sociale media; Floor van BorrelPlank heeft onlangs haar restaurant Compartir aan de Spaarndammerstraat geopend.
Een restaurant met een vakantie vibe waar je kan genieten van heerlijke borrelhapjes. Floor is in 2018 bij ons begonnen met Amsterdam Borrelplank, en laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een borrel?
Een andere succesvolle uitbreiding is die van Sophie Eats. Zij opent binnenkort haar eigen zaak in de Maasstraat. Sophie Eats is een bekende naam in en rondom de stad en we vinden het fantastisch dat we een tijd samen met Sophie hebben mogen werken in onze keuken. Hou deze Nederlandse Donna Hay in de gaten!
Een andere sterk groeiende member waar we het over willen hebben is Flo's Appetizing van oprichter Heather Eddy.
Haar bagels hebben Nederland veroverd en we weten zeker dat haar bagelbakkerij in de Amsterdamse Jan Pieter Heijestaat een succes zal worden.
Je kan trouwens nu nog deelnemen aan Flo's Kickstarter campagne.
Dan is het nu tijd om ook onszelf even in de spotlight te zetten en het over onze eigen groei te hebben.
Naast het feit dat we over een maand de deuren zullen openen van onze tweede "Scale up" locatie, waarnaar een aantal van onze members naar toe zullen meeverhuizen, zijn we ook intern gegroeid van drie naar zeven teamleden.
Emilie gaat bij ons aan de slag als event manager en Emiel is nu officieel de operationele manager. Daarnaast willen we onze nieuwe stagiaires Sanne en Quin welkom heten, zij gaan zich bezighouden met events en marketing.
Het zijn dus spannende, maar mooie tijden voor de Kitchen Republic familie.
Ben jij of ken jij een opstartende cateraar, producent of receptontwikkelaar, en ben je geïnteresseerd om samen met ons te groeien? Neem dan contact op met member manager Bas. Hij zorgt voor de koffie! We kijken er naar uit je te ontmoeten!
Tags
Just like every year, we finished the pre-summer season off with our biggest community event: The Kitchen Republic Summer Party. This year we met in the park – at the
Read MoreWhat a day! On January 18 the 4th edition of the Kitchen Republic Food Startup Market took place, celebrating the art of craft. We transformed our kitchen and coworking space
Read More