June 28

0 comments

Vacature: Event & Community stagiair

Wij zijn op zoek naar een event- & community stagiair!

WORD JIJ ONDERDEEL VAN KITCHEN REPUBLIC IN 2023?
Kitchen Republic biedt kansen aan impactvolle ondernemers in eten en drinken. Als collectief van Nederlandse voedsel start-ups, scale-ups en grootzakelijke producenten staan we voor een nieuwe definitie van succesvol ondernemen. Succes gaat in onze ogen namelijk niet alleen over volume, marktleider zijn en ongebreidelde groei. In onze termen gaat het ook over duurzaam en betekenisvol ondernemen. De KR Community is dé ultieme food community! 

We bieden op twee manieren kansen voor onze Members;
Spaces: Door het aanbieden van inspirerende werk,- en productieruimten in Amsterdam- West, waar ontmoetingen, samenwerken en support centraal staan.
Community: Door het beste Nederlandse netwerk van producenten op te bouwen, waar we ondernemers makkelijk toegang geven tot de professionele industrie, te voeden met interessante kennis en door elkaar verder te helpen.

Functieomschrijving 
De Kitchen Republic community bestaat uit meer dan 150 bedrijven en we organiseren maandelijks meerdere evenementen en bijeenkomsten voor al onze community members. Om al deze activiteiten tot een succes te brengen, zoeken we jou. Wij zijn op zoek naar een event- en community stagiair, die ons kan ondersteunen bij het managen van alle evenementen. Denk hierbij aan het organiseren van een groot diner in samenwerking met verschillende chefs, je begeleidt regelmatig een pitch middag voor onze leden en je sluit je stage af met het organiseren van een groot winterfeest voor de community. Daarnaast help jij mee aan de groei van de Kitchen Republic Community door contacten te onderhouden met de huidige members en te netwerken met nieuwe potentiële members.

Jouw activiteiten:
– Je bent aanwezig bij de evenementen om te ondersteunen en te coördineren. Denk hierbij aan ontvangst, begeleiding, bediening en de nazorg. Je bent tijdens evenementen het aanspreekpunt voor de gasten en je ondersteunt jouw collega in zijn of haar werkzaamheden. 
– Het verrichten van administratieve werkzaamheden als het maken van offertes, opstellen van pakketten en het bijhouden van omzetgegevens.
– Draaiboeken maken
– Bestellingen plaatsen
– Je onderhoud contacten met onze huidige community leden.

Jouw profiel
– Je volgt een (HBO) opleiding in de richting van Hotel- of Event management. 
– Je hebt ervaring met werken in horeca / events en je bent gastvrij.
– Je bent communicatief vaardig, hebt een pro-actieve houding en hebt oog voor detail. 
– Je spreekt (en schrijft) vloeiend Nederlands en Engels.
– Je bent geïnteresseerd in de voedingsindustrie en al haar huidige trends en ontwikkelingen – en je wilt er graag meer over leren.

Wat we bieden
– Een contract van 32 uur (4 werkdagen)
– Een vergoeding van €375 per maand
– Begin september 2023
– Ruimte en tijd voor een afstudeerproject.
– Je werkt nauw samen met een klein en enthousiast team waardoor je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte krijgt voor leren en persoonlijke ontwikkeling.
– Je krijgt een unieke kans om nieuwe connecties te maken en de meest inspirerende mensen in de Nederlandse food business te ontmoeten.
– En natuurlijk is er ook heel veel lekker eten.

Wil je solliciteren?
Leuk, het enige wat je hoeft te doen is je CV en motivatie (brief, video, presentatie – voel je vrij om creatief te zijn) naar iris@kitchenrepublic.nl te sturen. Deadline is 16 juli 2023. We hopen je snel te spreken!


Tags


You may also like

KR Summer Party in the Park
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}